Frequently asked questions

VINKJE-DBLAUWVoor welke platformen en systemen is de applicatie geschikt?
De applicatie is geschikt voor Apple en Android. De apparaten dienen recente besturingssystemen te hebben om de applicatie naar behoren te laten functioneren(bijvoorbeeld voor Apple iOS6 of iOS7).

VINKJE-DBLAUWIs het verplicht om elk veld van het opleveringsrapport in te vullen?
Niet alle velden zijn verplicht omdat niet alle aspecten van toepassing zijn op de oplevering.

VINKJE-DBLAUWIs het mogelijk om eerdere opleveringsrapporten in te zien via de applicatie?
Alle afgesloten opleveringsrapporten kunnen ingezien worden via de applicatie. Onder ´Mijn inspecties´ worden al jouw inspecties weergegeven en zijn deze inzichtelijk.

VINKJE-DBLAUWKan het opleverrapport na ondertekening nog gewijzigd worden?
Na ondertekening en bevestiging van het rapport kunnen er geen wijzigingen meer worden doorgevoerd. Zodoende wordt het rapport afgesloten waardoor er geen discussies achteraf meer kunnen ontstaan.

VINKJE-DBLAUWKan de applicatie in elk type branche geïmplementeerd worden?
De applicatie kan voor elke type branche ontwikkeld worden mits de gewenste functionaliteiten binnen de capaciteit van de applicatie vallen.

VINKJE-DBLAUWWat zijn de kosten voor de ontwikkeling van een custom made applicatie?
De kosten voor het ontwikkelen van de custom made app variëren op basis van welke functionaliteiten er gewenst zijn. De app kan volledig naar eigen wens ontwikkeld worden en de kosten worden hierop gebaseerd.

VINKJE-DBLAUWBinnen welke termijn kan een custom made applicatie ontwikkeld worden?
Een custom made app die volledig naar eigen wensen en functionaliteiten wordt ontwikkeld heeft een ontwikkelduur van circa 4 weken.

VINKJE-DBLAUWDe App geeft de melding dat ik een veld niet heb ingevoerd maar ik kan niet zien welk veld dit betreft, wat doe ik fout?
Het kan mogelijk zo zijn dat u bijvoorbeeld bij de meterstanden niet alle verplichte velden hebt ingevoerd. Wanneer je bijv. een meter stand invoert wordt automatisch het meternummer en de toe te voegen foto verplicht. Omdat de meterstanden met een soort tabblat functie werkt is het niet altijd direct zichtbaar dat je bijv. bij ‘’Water’’ nog een afbeelding in moet voegen.

VINKJE-DBLAUW

De app geeft de melding ”netwerkfout” terwijl mijn internetverbinding het lijkt te doen, wat kan ik doen?
Het kan zo zijn dat, indien er veel rapporten op te verzenden staan, dat het zgn. RAM/werkgeheugen van je toestel vol zit en de app niet tot verzending kan overgaan. Indien dit het geval is kun je wat oude rapportages van het toestel verwijderen en alle overige openstaande programma’s op het toestel sluiten. Hierdoor ontlast je het RAM/ werkgeheugen van het toestel waardoor de verzending zou moeten kunnen plaatsvinden.