Hoe werkt de App?

Stap 1

Download de app via de Appstore(Ipad) of Google Play(Android) en installeer deze op uw tablet. De Oplever App is in de desbetreffende store te vinden onder de naam ‘Opleverapp’.

VGB-googleplay

google playStap 2

Nadat de Opleverapp op uw tablet is geinstalleerd kunt u vanuit het hoofdmenu direct beginnen met een inspectie. Ook zijn vanuit het hoofdmenu alle reeds uitgevoerde inspecties terug te zien onder de button ‘mijn inspecties’.

1

Stap 3:

De inspectie start met het invoeren van de algemene gegevens. Hier kunt u tevens aangeven naar welke emailadressen het opleveringsrapport toegezonden zal worden.

2

Stap 4:

Na het invullen van de algemene informatie en het maken van een algemene fotoimpressie wordt de inspectie vervolgd met het opnemen van de meterstanden(gas, water en elektra) en het beoordelen van alle opleverpunten. Zowel bij de opname van de meterstanden als bij het beoordelen van de opleverpunten kunt u op elk punt een foto of opmerking toevoegen.

 

3

4

 

Stap 5:

Nadat alle opleverpunten beoordeeld zijn, opmerkingen en foto’s zijn toegevoegd en alle partijen het rapport digitaal getekend hebben, wordt het opleveringsrapport automatisch per email verzonden aan de ingevoerde emailadressen. Voor de werkzaamheden die voortkomen uit het opleveringsrapport, zal automatisch een werkbon per email verzonden worden.

pdf1 pdf2 pdf3 pdf4